Vinařství Fabig bylo založeno v roce 2011. Zaměření je především na vína určená do gastronomie, odrážející místo původu a vyjímečnost viničních tratí v Hustopečích.
Roční produkce lahví: 25 000 ks
Dosažená ocenění na soutěžích vín: vítěz kategorie OENOFORUM, Vítěz kategorie Promenáda červených vín, titul Hustopečské městské víno
Sauvignon Blanc je moje posedlost, moje vášeň - jednoduše mě baví se maximálně soustředit na jednu konkrétní věc. Věřím, že jedině tak lze pochopit danou odrůdu a vytvořit z ní co nejideálnější výsledek.
Nedám na trendy, ale uznávám „eco-friendly“ - pěstování a výroba vína u mě nejsou žádné kouzla a čáry. Věřím v selský rozum a dlouhodobou kvalitu, ne v aktuální trendy. Ve vinicích vyznávám „eco-friendly“ přístup a dlouhodobou udržitelnost.
Fabig & gastronomie - víno a jídlo. Tyto dvě věci k sobě neodmyslitelně patří. Víno tu je především pro pozvednutí chutí jídla a je zábava užívat si nekonečnou kombinaci všech možných chutí.